sapanca şömineli bungalov Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sapanca en bol otelleri ile bilinirken aynı zamanda zengin kırmızıışdoneş seçenekleri bile sunuyor. Kırmızıışdoneş merkezlerinin de bulunduğu bölgede doğal ve aile yapımı ürünler de bulunuyor.

Kayak pistine dilerseniz atlar ile ulaşabilir böylecene gine farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Sonbaharda doğağıl bütünleşeceğiniz piknikler yapabilir veya sevdiğiniz can ile romantik anlar paylaşabilirsiniz. Sapanca’da her zevke müsait olan bir aktivite tedarik etmek mümkün olup, her evetş grubuna hitap fail bir tatil gerçekleştirilebilirsiniz.

Palmiye Bungalov‘da teras ve bahçesinde mevcut detaylar, misafirlerin bahçe içinde konforlu bir şekilde vakit geçirmesine olanak sunar. Evcil hayvan kabul edilmeyen bungalovlardan biridir. Oturma yerında dü kanepesiyle misafirlerin kendi kişisel alanlarını oluşturmasına da yardımcı olabilir.

Bungalov evlerin içerisinde banyo, aşhane ve aş damı malzemeleri de zemin almaktadır. Hatta evlerin içerisinde kendine ilişik mutfağı bulunduğundan yemeklerinizi kendiniz hazırlayabiliyorsunuz.

Kartepe Travel olarak, Sapanca bölgesinde natür içerisinde içi geniş, sakin ve konforlu bir Sapanca Bungalov konaklaması yapmak ve Sapanca’nın eşsiz manzarası eşliğinde doğanın tadını çıkarmak isteyen kişiler midein irade ve ihtiyaçlarına en mutabık bungalov evleri en şayeste fiyatlarla kiralayabilme imkânı sunuyoruz.

Bahçenizde barbekü partileri yapabilir, sevdiklerinizle şatır sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca sakinlik ve sessizlik istiyorsanız Sapanca’nın doğkakımı ve huzurunu gene sadece size ilgilendiren olan bungalov evler ile yaşayabilirsiniz.

Aynı zamanda bu evler 2 katlı olarak yapım edilmiş olduğu sapanca ısıtmalı havuzlu bungalov midein geniş arkadaş grupları evet da aileler ciğerin son denli isabetli bir şekilde tasarım edilmektedir. Bu evlerde tatil fail zevat aynı zamanda natür manzarasını da ferah ferah görebilmektedir.

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında ustalıklenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında alışverişlenmektedir. “şart Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Taksit seçenekleri arasında ve erteleme kampanyasından yararlanılan rezervasyonlarda fiyatlar ayrımlılık gösterebilecektir. Yasal kodifikasyon kapsamında azami mühlet yurtiçi harcamalarda 18 taksit, yurtdışına merbut harcamalarda ise 3 taksit mümkün. Piyasa koşulları ve yasal düzenlemeler doğrultusunda kampanya avantajlarında değişiklik yapılabilecektir.

Sapanca’da hem lokanta hem bile bungalov konut olarak bakım veren Backyard Sapanca’da meşe dikmelarının arasında konumlandırılmış, kendine özel bahçeli 8 pare bungalov evden oluşuyor. Evlerin 4 tanesinin müstakil havuzu var ve ısıtmalı olan bu havuzlar kışın 30 C° ye derece ısınabiliyor.

Isıtmalı havuzlu bungalov evlerimiz; ailelere özel kullanımda olacağı karınin, dışarıdan diğer insanların kullanımına mesturedır. Doğrusu muhafazakâr ve muhafazakar bungalov korunaklı olarak rezervasyona kategorik yaptığımız ısıtmalı havuzlu bungalov beyit seçeneklerimizi sitemizden inceleyebilirsiniz.

Kepezdibi bungalov evlerde en aşkın 4 yahut 5 isim konaklanmaktadır. Bungalov ve jakuzili korunaklı bungalov tiny house içerisinde banyo, ocaklık ve aşhane malzemeleri bulunmaktadır. Evlerin içerisinde kendine ilişkin mutfağı bulunduğundan yemeklerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz. İstediğiniz taktirde Acıdibi bungalov evlerine kahvaltı servisi bile bulunmaktadır. Ayırtma Yap

Rustik Bungalov Kalabalık gruplar sapanca şömineli bungalov aracılığıyla yeğleme edilebilecek Rustik Bungalov’da beş kişiye muhafazakar bungalov derece konaklama olanakı bulunur. Lüp en özen çeken özelliklerinden biri ise Sapanca Gölü manzarasına malik olmasıdır.

Report this wiki page